Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

1000 δωρεάν πακέτα διαμονής για 1000 οικογένειες ανέργων από το Club Agia Anna Summer Resort!

Με το σύνθημα «Αυτό το καλοκαίρι πάμε όλοι διακοπές» το Club Agia Anna Summer Resort του τουριστικού Ομίλου Maestro Group είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πρωτοποριακή προσφορά Εταιρικής Κοινωνικής Eυθύνης, ανταποδίδοντας με τον τρόπο αυτό ένα μικρό μέρος της αγάπης των πιστών πελατών του, αλλά και στηρίζοντας ενεργά τους νέους φίλους που σήμερα βιώνουν τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
Θεωρώντας ότι οι διακοπές πρέπει να αποτελούν δικαίωμα και όχι προνόμιο για λίγους, φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα για όλο τον Ιούνιο το Club Agia Anna Summer Resort θα φιλοξενήσει στο club για πενθήμερες διακοπές εντελώς δωρεάν τις πρώτες 1000 οικογένειες άνεργων που θα κάνουν κράτηση.

Με την ενέργεια αυτή γίνεται η αρχή και ανοίγονται νέοι δρόμοι για ανάλογα προγράμματα ΕΚΕ στον τουρισμό, πράγμα που έλλειπε από τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ελπίζουμε πως σύντομα κι άλλες επιχειρήσεις του κλάδου θα συμβάλλουν, η καθεμία στο βαθμό που μπορεί, έτσι ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια και να βοηθηθούν πραγματικά οι ομάδες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Στόχος είναι αυτό το καλοκαίρι όχι μόνο χίλιοι, αλλά όλοι οι άνεργοι να μπορέσουν να κάνουν διακοπές μαζί με τις οικογένειες τους σε όλη την Ελλάδα.

Το Club Agia Anna αποτελεί το μεγαλύτερο και ομορφότερο camping της Ελλάδας και μέσα στα 24 χρονιά επιτυχημένης λειτουργίας του έχει αποκτήσει χιλιάδες πιστούς φίλους που το επισκέπτονται κάθε χρόνο, απολαμβάνοντας άριστη σχέση τιμής και ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών. Βρίσκεται σε απόσταση 150 χλμ από την Αθήνα κοντά στην παραλία της Αγίας Άννας στην Β. Εύβοια και η συνολική έκταση του Club ξεπερνά τα 50 στέμματα.

Είναι η καλύτερη επιλογή για απολαυστικές διακοπές, μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εδώ θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, θα γαληνέψετε, θα ζήσετε τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η φύση και θα επιστρέψετε ανανεωμένοι κουβαλώντας υπέροχες αναμνήσεις για να διηγηθείτε στους φίλους σας.
Μπορείτε να συμμετέχετε στις διασκεδαστικές δραστηριότητες ενηλίκων και τα parties που οργανώνονται από το εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ ειδικό ολοήμερο πρόγραμμα ποικίλων δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους του club εφαρμόζεται επίσης όλο το χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες το πρόγραμμα ΕΚΕ για ανέργους, αλλά και για να ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες προσφορές της Μaestro Group επικοινωνήστε
στο τηλ 210 68 59 842 και στο mail : info@maestrogroup.gr

Βίρα τις άγκυρες!

Το Μικρό Καράβι είναι φορτωμένο με θησαυρούς από την Ελληνική προφορική παράδοση. Ταξιδέψτε μαζί του!

Thalatta Seaside Hotel

Club Agia Anna

Εθνικό Ωδείο Ν.Ψυχικού

Despina's Home Ideas

Κτήμα Πανταζή

Παιδική Βιβλιοθήκη

Παιδικό Μουσείο

Σπαθάρειο